18. 11. 2017.

15. kolo 1CFL: Za novi početak protiv Iskre

[dropcap]P[/dropcap]auza u prvenstvu koja je predviđena za utakmice reprezentacija je završena i nastavlja se šampionat Crne Gore. U 15. kolu 1.CFL Mladost gostuje Iskri na stadionu Braće Velašević. Utakmica se igra od 13 sati, a obezbijeđen je TV prenos preko kablovke televizije Arena sport 1. Utakmicu će predvoditi arbitar Milovan Milačić, a pomagaće mu Tatar i Dević.


Mladost će u Danilovgradu predstaviti trećeg šefa stručnog štaba ove sezone - nakon Dejana Vukićevića i Branka Smiljanića, koji se povukao iz zdravstvenih razloga, na klupi Romantičara debitovaće Vesko Stešević.


Iskra je ostala bez trenera, otišao je Jovan Stanković, ali još nije našla novog šefa stručnog štaba. Treba napomenuti da je tandem pomoćnika Milivoje Novović - Srđan Nikić u prošlom kolu bio uspješan protiv Zete,





Nakon proteklih 14 kola Iskra sa 17 bodova zauzuma petu poziciju. Mladost je u opasnoj zoni sa dva boda manje i trenutno zauzima osmo mjesto.


U ostalim parovima prvenstva sastaju se Zeta-Petrovac, Sutjeska-Grbalj, Kom-Rudar i Budućnost-Dečić. Sve utakmice zakazane su za 13 sati.