04. 11. 2017.

Mladost - Sutjeska 0:2

Vodeća Sutjeka pobijedila je u Podgorici ekipu Mladosti 2:0 i prednost u odnosu na drugoplasiranu Budućnost uvećala na 11 bodova. Nikšićki tim do šestog uzastopnog, ukupno 11. trijumfa ove sezone, došao je golovima Boža Markovića u 8. i 52. minutu.


U 5. minutu susreta isključen je Miloš Radulović nakon nespretnog starta tik uz kazneni prostor svog tima. Slobodni udarcac je odbranio Ljuljanović, ali je nakon odbitka lopta došla do Boža Markovića koji je poslao loptu u mrežu. To je ujedno bio i rezultat prvog poluvremena, da bi isti igrač u 52. minutu postavio i konačni.


14. kolo, 04/11/2017 13:00
Trening kamp FK Mladost, Podgorica
Broj gledalaca: 500


U ostalim susretima kola, Budućnost je u Pljevljima izgubila od Rudara 2:0. Domaćin je do četvrtog trijumfa ove sezone došao golovima Marka Vukovića u 51. i Radomira Đalovića u četvrtom minutu sudijske nadoknade vremena.


Važnu pobjedu upisala je i Iskra, koja je u Golubovcima savladala Zetu 2:1. Ekipa iz Danilovgrada povela je golom Filipa Kukuličića u 22.minutu. Izjednačio je Vladislav Rogošić u 42, a pobjedu Iskri donio je Boris Došljak u prvom minutu sudijske adoknade vremena.


Bodove je osvojio i Grbalj, koji je u Radanovićima savladao Kom 3:2. Do pobjede i trećeg mjesta na tabeli došao je golovima Vojina Pavlovića u 14, Ivana Vukovića u 55. i Žarka Koraća u 62. minutu. Pogotke za Kom postigli su Jovan Popović u 5. i Stefan Milošević u 47. minutu.


Za 17 sati zakazan je meč između Petrovca i Dečića. Nakon ovog kola slijedi 14-dnevna pauza za reprezentacije, a u narednom kolu, koji se igra 18. novembra, Mladosti gostuje u Danilovgradu ekipi Iskre.