22. 11. 2017.

Mladost - Mornar 3:0 (Kup CG)

Pobjedom protiv Mornara, Mladost se plasirala u polufinale Kupa Crne Gore. Krajnji rezultat revanša četvrtfinala bio je 3:0, a golove su postigli Marko Burzanović, Marko Ćetković i Ivan Novović. Rezultat iz prvog susreta bio je 2:0.



Mladost - Mornar 3:0 (0:0)


(ukupno iz dvomeča 5:0)


Sudija: Petrić Dražen


Strijelci: Burzanović 47', Ćetković 49', Novović 60´


Kartoni: niko


Mladost: Ivanović, Martinović, Vukčević 🔁24', Novović, Bukorac, Ćetković 🔁57', Knežević, Burzanović, Đurišić, Vlahović 🔁66', Cicmil - klupa: Ljuljanović, Adrović, Jablan, Miličković 🔁57', Roganović 🔁24', Stijepović 🔁66', Raičević - trener: Stešević


Mornar: N.Delibašić, Džanović 🔁62', Pajović, Leković 🔁76', Kalačević, Malešević, Merdović, Nikolić, Vukmarković, Kosović, Ivanović 🔁71' - klupa: Popović, Mehović 🔁, Radonjić, Lalošević 🔁62', Balić 🔁71'- trener: Vešović


U ostalim susretima četvrtfinala Kupa Crne Gore, Igalo je eliminisalo Lovćen! U utakmici revanša koji se odigrao na stadionu fudbalskog kampa (zbog gradnje stadiona "Sv. Petar Cetinjski" koji bi trebao da zamijeni "Obilića poljanu") igalo je bilo bolje rezultatom 1:3. Golove su postigli Bakrač Andrija, Leković Rajko i Bojan Kopitović za rezultat 3:0, a Goran Vujović je iz penala samo uspio da postigne počasni pogodak za Lovćen. Igalo je samim tim postiglo najveći uspjeh od postojanja kluba, i jedan je od mogućih protivnika Mladosti u polufinalu.


Grbalj, koji je praktički riješio pitanje prolaska u prvoj utakmici kupa, ponovo je savladao Ibar, ovoga puta rezultatom 2:0. Pavlović Vojin i Žarko Korać bili su strijelci za domaći tim.


Poslednji par prvenstva, Sutjeska-Budućnost, igra se od 16 časova na Stadionu kraj Bistrice. Budućnost brani visoku prednost od dva pogotka, ali ne treba podcijeniti tim iz Nikšića koji je konstantno u dobroj formi ove sezone.