19. 09. 2017.

Vukićević nije više šef stručnog štaba Mladosti

FK Mladost prekinula je saradnju sa dosadašnjim šefom stručnog štaba Dejanom Vukićevićem. Razlog za to su loši rezultati kluba koji su ostvareni u prvih sedam kola crnogorskog prvenstva.




[caption id="attachment_2189" align="aligncenter" width="695"] Vukićević[/caption]

 

Razlog za raskid saradnje su nezadovoljavajući rezultati u proteklih sedam kola u kojima je od mogućih 21 bod ekipa osvojila devet i zauzima peto mjesto na tabeli. Uz to, gol-razlika je negativna (-1). Mladost je postigla svega šest pogodaka, što je manje od poslednjeplasiranog Dečića. Broj primljenih golova (sedam) u poređenju sa prva tri tima na tabeli ukazuje da je odbrana tima značajno slabija i da u prosjeku prima skoro dva puta više golova od direktnih konkurenata za titulu.


FK Mladost od trećeplasiranog tima, odnosno od pozicije koja vodi u evropsko takmičenje, dijeli pet bodova, dok ga od baraža za opstanak u 1CFL dijele tri boda. Imajući u vidu navedeno, uprava je odlučila da raskine saradnju sa trenerom Dejanom Vukićevićem kojem istovremeno izražava zahvalnost na dosadašnjoj saradnji, koja nažalost nije dovela do željenih rezultata.