03. 11. 2017.

Okupljanje U21 reprezentacije, pozvan Roganović


[dropcap]S[/dropcap]elektor mlade reprezentacije Crne Gore Mojaš Radonjić objavio je spisak igrača na koje računa za predstojeće utakmice kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, protiv Slovenije i Bugarske. ,,Sokoli“ gostuju Sloveniji u Novoj Gorici 9. novembra, dok će pet dana kasnije gostovati Bugarskoj u Beroeu. Među pozvanima je i Marko Roganović, defanzivac Mladosti.
Na spisku slektora Radonjića nalazi se 21 igrač - golmani Matija Šarkić (Aston Vila, Engleska), Vidoje Popović(Bokelj), Maksim Milović (Voždovac, Srbija); odbrana: Periša Pešukić (Zeta), Andrija Vukčević (Spartak, Srbija), Miloš Drinčić (Iskra), Marko Roganović (Mladost), Emir Azemović (Domžale, Slovenija), Balša Banović (Budućnost), Marko Vučić (Sutjeska), Aleksandar Milić (Kom Eurozox); vezni red: Stefan Lončar (Sutjeska), Miloš Zečević (Rudar), Oliver Šarkić (Lids, Engleska), Stefan Vukčević (Zeta), Dejan Kotorac (Rudar); napad: Driton Camaj (Budućnost), Balša Sekulić (Budućnost), Mihailo Perović (Voždovac, Srbija), Alija Krnić (Javor, Srbija), Nikola Krstović (Zeta). Prvi put na spisku mlade selekcije našli su se Maksim Milović, Periša Pešukić, Balša Banović i Balša Sekulić.


,,Mladi Sokoli“ će se okupiti u nedjelju, 5. novembra na kampu FSCG na Starom Aerodromu, gdje će trenirati do utorka, kada kreću na put za Sloveniju.